28 Temmuz 2011 Perşembe

iklimsan teknik destek

Teknik Destek

TEKNİK DESTEK VE TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ
ANKARA İKLİMSAN İKLİMLENDİRME SOĞUTMA SİSTEMLERİ

İKLİMSAN 7 GÜN 24 SAAT TEKNİK DESTEK VE TEKNİK SERVİS HİZMETİ VERMEKTEDİR
ARIZALI OLAN CİHAZINIZ İLE İLGİLİ OLARAK ÜCRETSİZ OLARAK TELEFONDAN TEKNİK DESTEK VE DANIŞMA HİZMETİMİZDEN YARARLANABİLİRSİNİZ
Teknik destek talebinde bulunduğunuz cihazın marka ve modeli ile birlikte arıza kodunu iletmeyi unutmayınız!
Arıza kodu düşmeyen yada elektirik arızası elektirik kaçağı gibi durumları olan cihazlarınızın voltaj beslemelerini kapatarak yada sigortalarını indirerek firmamıza bilgi veriniz.
ACİL DURUMLARDA ''CİHAZINIZIN YEDEĞİNİN OLMADIĞI , CİHAZINIZIN İÇERSİNDE ÖNEMLİ KİT VE DENEKLERİN OLDUĞU , CİHAZINIZIN KAPISININ AÇILMADIĞI YADA İÇERSİNDEKİ ÜRÜNLERİ ALAMADIĞINIZ DURUMLARDA''
MOBİL TELEFON NUMARAMIZDAN ( 0532-5892885 ) FİRMAMIZA ULAŞABİLİRSİNİZ
Teknik destek hizmetimizin amacı cihazınızda bulunan arızaların daha çok büyümesini engellemektir. Teknik destek hizmeti ile geçici olarak cihazınızı koruma altına albilirsiniz. Cihazınıza teknik servis yada peryodik bakım istekleriniz için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.
UYARI!
Cihazınıza siz yada yetkili olmayan kişlerce müdahale etmeyiniz, cihazınızı tamir etmeye çalışmayınız bu durumun istenmeyen yada geri dönüşü çok zor olan daha başka arızalara sebebiyet verebileceğini unutmayınız.
Sağlık sorunumuz olduğunda doktorumuz bize erken teşhis'in tedavi için ne kadar önemli olduğunu hatırlatması gibi Laboratuvarlarımızda bulunan ve herhangi bir uzvumuz gibi gündelik hayatımızda kullandığımız bu cihazlarında arızalanabileceklerini bakım ve onarıma ihtiyaç duyabileceklerini unutmayınız.
Çok zor şartlarda ve uzun süreli yazışmaların ardından maddi bedelleri yüksek olan bu cihazlar kurumunuza geldiğinde gerekli önem ve özeni verip vermediğinizi bir kez daha düşününüz
ÜLKEMİZDE
Etüv , otoklav , santirifüj , su banyosu , sirkilatör , çeker ocak , kül fırını , soğuk hava deposu , deepfreezer , inkibatör lamin-air hava kabini , mikroskop , hassas tartı , azot , oksijen , karbon tüpleri , vakum cihazı , cam malzeme vs pek çok cihazdan yoksun  birçok laboratuvarımız bulunmaktadır olanlarda çok fazla değerini bilmemektedir.
İKLİMSAN
TEKNİK SERVİS VE PERYODİK BAKIM HİZMETLERİ
Teknik servis ve peryodik bakım sözleşmesi yapılacak cihazlara ''ARIZA BAKIM ONARIM TESBİT RAPORU'' düzenlemekteyiz
Yaklaşık maliyet ve fiyat araştırma raporları ile çalışan kurum ve kuruluşlar içinde gerekli olan bu raporlarımız ile cihazınızın arızasını değişmesi gereken yedek parçalarını ve fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

FAALİYET ALANLARIMIZ
İKLİMSAN
 iklimlendirme , soğutma , ısıtma , klima , havalandırma , nemlendirme , endüstriyel mutfak cihazları , poliüretan panel soğukhava depoları , biomedikal laboratuvar cihazları , -86°c cas cade ultra freezer derin dondurucular konularında faaliyet göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder